Dette er et eksempel lag som du kan bruke til å prøve ut funksjonene i tjenesten. Påloggingsnavnet er "petter" og passordet er "petter".

Alle de grunnleggende funksjonene er tilgjengelige for deg her. Manager funksjoner som lar deg redigere lagets informasjon er deaktivert for eksempel laget. Etter testing av sidene, opprett en side til ditt eget lag og du kan begynne å bruke den med en gang!

Dette laget fungerer som et eksempel på tjenesten. Du er nå på lagets offentlig hjemmeside. Du kan logge deg på medlemssidene fra boksen øverst til høyre på denne siden. På medlemssidene vil du ha tilgang til alle funksjonene som er tilgjengelige til grunnleggende brukere. Bare manager sidene er skjult. Manager sidene lar managerne enkelt endre og redigere lagets informasjon.

Disse eksempel sidene tilbakestilles hver time, så du kan fritt eksperimentere med alle de forskjellige funksjonerne, inkludert pålogging og alle de ulike meldings mulighetene. Tjenesten er meget enkel å bruke. Finn ut dette selv ved og logge inn deg som medlem! Du kan prøve tjenesten ved å logge deg på med spillernavn "Petter" og passord "Petter".

Idrett Håndball
Hjemby Oslo
Serie/ nivå Innebandy verdensmesterskap
Lagmedlemmer 12 (Spillerliste)
Line, profilbilde
Line

Vi gjorde det! Vi vant vår første treningskamp denne sesong med, 4-1 :)

Det er bare noen få treninger igjen før de første seriekampene. Ikke glem å få nye folk involvert!

Linus, profilbilde
Linus

Fantastiske nyheter gutter og jenter. Det er bra å starte sesongen med en seier!

Tore, profilbilde
Tore

Meldinger kan enkelt vises på lagets forside som nyhetsmeldinger. Et enkelt alternativ til en blogg. Det er en enkel måte å lage kampreferat for fansen.

Tore, profilbilde
Tore

Og etter at du har innsett hvor flott og nyttig denne tjenesten er, må du huske å registrere ditt lag på http://kongene.lagsidene.com

Tore, profilbilde
Tore

Dette er et eksempel lag. Du kan se og prøve ut de ulike funksjonene på vår tjeneste. Du ser bare hva en grunnleggende bruker ser. Lagets manager har tilgang til mange flere funksjoner som lar seg redigeres.

Disse eksempel lagsidene blir tilbakestilt med jevne mellomrom, så prøv gjerne ut de ulike funksjonene!

Les flere meldinger

Kontaktinformasjon

Kontaktperson: Tore Thoresen Tore@com.com, 555 123 4567 p>

Teamleder: Spiller Navn, epost@address.com, 555 123 4567

Hjemmekampene spilles vanligvis på fredager klo 20.00 på banen ved siden av arenaen. Om du er i tvil, spør!

Det er lett å komme dit med buss fra sentrum, og det er nok parkeringsplass for biler. Adressen er ...

 

Eksempel Laghjemmeside

Dette er et eksempel på en lagets hjemmeside. Forsiden kan vise all nødvendig offentlig informasjon, inkludert de siste nyhetene og kontaktinformasjon.

Managere kan redigere informasjonen som vises her på manager sidene.