Dette er et eksempel lag som du kan bruke til å prøve ut funksjonene i tjenesten. Påloggingsnavnet er "petter" og passordet er "petter".

Alle de grunnleggende funksjonene er tilgjengelige for deg her. Manager funksjoner som lar deg redigere lagets informasjon er deaktivert for eksempel laget. Etter testing av sidene, opprett en side til ditt eget lag og du kan begynne å bruke den med en gang!

Line, profilbilde
Line

Vi gjorde det! Vi vant vår første treningskamp denne sesong med, 4-1 :)

Det er bare noen få treninger igjen før de første seriekampene. Ikke glem å få nye folk involvert!

Linus, profilbilde
Linus

Fantastiske nyheter gutter og jenter. Det er bra å starte sesongen med en seier!

Tore, profilbilde
Tore

Meldinger kan enkelt vises på lagets forside som nyhetsmeldinger. Et enkelt alternativ til en blogg. Det er en enkel måte å lage kampreferat for fansen.

Tore, profilbilde
Tore

Og etter at du har innsett hvor flott og nyttig denne tjenesten er, må du huske å registrere ditt lag på http://kongene.lagsidene.com

Tore, profilbilde
Tore

Dette er et eksempel lag. Du kan se og prøve ut de ulike funksjonene på vår tjeneste. Du ser bare hva en grunnleggende bruker ser. Lagets manager har tilgang til mange flere funksjoner som lar seg redigeres.

Disse eksempel lagsidene blir tilbakestilt med jevne mellomrom, så prøv gjerne ut de ulike funksjonene!

Tore, profilbilde
Tore

Som tidligere nevnt. Den første treningen er i morgen, med fokus på grunnleggende kondisjonstrening. Ikke glem å melde deg på!

På slutten av sesongen vil vi belønne de mest aktive spillerne. Premiene vil være ekstraordinære;) (statistikken over treningene kan sees på spiller siden -> statistikk)